Pasztet z indyka

Przykładowy sposób podania

Pasztet z indyka

Baton Duży baton
Forma pakowania Bariera Bariera
Masa 300g ~1000g

 

Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 836,2 kJ/ 201,2 kcal
Tłuszcz 14,9g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 5g
Węglowodany 3,7g
W tym cukry 0,5g
Białko 12,7g
Sól 1,4g

Wędlina podrobowa – pasztetowa, homogenizowana, parzona. Skóry z indyka gotowane: 21%, mięso z indyka gotowane: 15%, wątroba indycza: 12%, serca z indyka gotowane: 12%.

Powrót do kategorii

Wielkopolski Indyk

Wielkopolski Indyk jest firmą rodzinną o bogatych tradycjach w dziedzinie produkcji żywności. Początki firmy sięgają 1967 roku, w którym Alfred Glinkowski rozpoczął produkcję drobiarską. Lata 80 - te przyniosły dynamiczny rozwój, a do zarządzania firmą włączyli się synowie: Włodzimierz, Zbigniew, Henryk oraz Grzegorz.

Sekretariat / Księgowość / Kadry

Wielkopolski Indyk,
Bolesławiec 12A, 62-050 Mosina
+48 61 893 03 04
+48 61 893 03 07

Dział Handlowy

Wielkopolski Indyk,
Bolesławiec 12A, 62-050 Mosina
+48 61 893 03 10 (Świeże)
sprzedaz@wielkopolski-indyk.pl +48 61 893 03 27 (Przetworzone)