Indyk w pieprzu cytrynowym

Przykładowy sposób podania

Przykładowy sposób podania

Indyk w pieprzu cytrynowym

Baton Plastry
Forma pakowania Próżniowo Atmosfera ochronna
Masa ~1600g 100g

 

Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 396,2kJ/94,2kcal
Tłuszcz 3,1g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2g
Węglowodany 1,8g
W tym cukry 0,5g
Białko 14,4g
Sól 2,1g

Indyk w pieprzu cytrynowym jest produktem z mięsa czerwonego (z udźca indyczego i podudzia).Jest to produkt indyczy, parzony. Zawartość mięsa z indyka: 70%

Powrót do kategorii

Wielkopolski Indyk

Wielkopolski Indyk jest firmą rodzinną o bogatych tradycjach w dziedzinie produkcji żywności. Początki firmy sięgają 1967 roku, w którym Alfred Glinkowski rozpoczął produkcję drobiarską. Lata 80 - te przyniosły dynamiczny rozwój, a do zarządzania firmą włączyli się synowie: Włodzimierz, Zbigniew, Henryk oraz Grzegorz.

Sekretariat / Księgowość / Kadry

Wielkopolski Indyk,
Bolesławiec 12A, 62-050 Mosina
+48 61 893 03 04
+48 61 893 03 07

Dział Handlowy

Wielkopolski Indyk,
Bolesławiec 12A, 62-050 Mosina
+48 61 893 03 10 (Świeże)
sprzedaz@wielkopolski-indyk.pl +48 61 893 03 27 (Przetworzone)