Pierś wielkopolska gotowana z indyka

Przykładowy sposób podania

Pierś wielkopolska gotowana z indyka

Baton Plastry
Forma pakowania Bariera Atmosfera ochronna
Masa ~2000g 100g

 

Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 333kJ/79kcal
Tłuszcz 0,9g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g
Węglowodany 2,2g
W tym cukry 0,5g
Białko 15g
Sól 2,4g

Pierś wielkopolski gotowana z indyka jest produktem wyprodukowanym z fileta piersi indyka bez skóry. Produkt indyczy parzony, o wysokiej zawartości białka, niskiej zawartości tłuszczu (do 2%) oraz o zawartości mięsa: 65%

Powrót do kategorii

Wielkopolski Indyk

Wielkopolski Indyk jest firmą rodzinną o bogatych tradycjach w dziedzinie produkcji żywności. Początki firmy sięgają 1967 roku, w którym Alfred Glinkowski rozpoczął produkcję drobiarską. Lata 80 - te przyniosły dynamiczny rozwój, a do zarządzania firmą włączyli się synowie: Włodzimierz, Zbigniew, Henryk oraz Grzegorz.

Sekretariat / Księgowość / Kadry

Wielkopolski Indyk,
Bolesławiec 12A, 62-050 Mosina
+48 61 893 03 04
+48 61 893 03 07

Dział Handlowy

Wielkopolski Indyk,
Bolesławiec 12A, 62-050 Mosina
+48 61 893 03 10 (Świeże)
sprzedaz@wielkopolski-indyk.pl +48 61 893 03 27 (Przetworzone)