Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie mięsa do procesu mrożenia poprzez układanie w specjalnych bloczkach lub pojemnikach,
- Obsługa tunelu szokowego i nadzorowanie procesu przechowywania mięsa,
- Kompletowanie i przygotowywanie zamówień do wysyłki,
- Utrzymywanie porządku i przestrzeganie standardów higienicznych.
Wymagania:
- Odpowiedzialność i sumienność,
- Gotowość do pracy w niskich temperaturach,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz w wybrane weekendy,
- Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (lub chęć do jej wyrobienia).
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- Wynagrodzenie podstawowe oraz premie,
- Pracę w systemie 3-zmianowym,
- Dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne oraz paczki świąteczne,
- Zniżki na produkty firmowe,
- Odzież roboczą dostosowaną do warunków pracy oraz codziennie ciepły posiłek.